google-site-verification: googlec92391fd77bd9e6b.html

relatie begeleiding

relatietherapie

Gevoelsmatig ben ik al heel mijn volwassen leven bezig met het ontdekken van de essentie van relaties. 

Wat maakt dat mensen elkaar vinden, bij elkaar komen en dan of lang gelukkig samen leven of elkaar ontgroeien. Hoe beinvloedt de culuur onze relaties en hoe universeel is liefde? De wisselwerking tussen de mannelijkheid en de vrouwelijkheid maakt relaties complex en boeiend tegelijk.

Stellen die samen op zoek willen gaan naar verdieping in hun relatie begeleid ik naar (opnieuw) met elkaar te verbinden. In open gesprekken, in veilige sfeer, tijdens soms confronterende sessies ontdekken jullie samen wat jullie bijeen heeft gebracht, wat jullie uit elkaar drijft en hoe jullie weer, rijker aan nieuwe inzichten, naar elkaar toe kunnen groeien. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. 

mediation

Wij weten het allemaal: onenigheid in relaties komt regelmatig voor. Vaak lukt het jullie samen de situatie te overwinnen. En soms lukt het helaas minder goed. Het negatieve neemt steeds meer ruimte in, zodat de mogelijkheden om het op te lossen door jullie niet meer worden gezien. Mediation kan jullie helpen dit te veranderen.

In een mediation-traject help ik jullie de mogelijkheden en oplossingen weer te zien. Vanuit een onafhankelijke positie begeleid ik jullie gesprekken, zorg ervoor dat jullie beiden gelijkwaardig deel nemen aan het proces. 

Jullie werken samen aan de toekomst, afhankelijk van wat het vervolg mag zijn – een toekomst samen of apart, zonder conflict en wel met een oplossing waar jullie beiden tevreden over zullen zijn. 

Willen jullie meer hierover weten of afspraak maken voor een consult, neem dan contact met mij op.

 © M Engel Consult | Magdalena Dijkstra-Engel 2018