google-site-verification: googlec92391fd77bd9e6b.html

werkwijze

Het is erg belangrijk om de juiste begeleider te vinden voor jouw / jullie vraag. Hierbij gaat het niet alleen om de inhoud en kennis, maar ook om een persoonlijke click. In een kennismakingsgesprek onderzoeken wij samen wat precies de vraag is, welke vorm van begeleiding erbij past en of we er samen verder aan willen werken. Mochten we geen match zijn samen, kan ik je doorverwijzen naar een collega.

Als we besluiten een traject te starten maken we praktische afspraken, onder andere over het doel,  aantal sessies en verwachtingen. Dankzij de gesprekken, werkvormen en huiswerkopdrachten zullen bij jou/jullie nieuwe inzichten ontstaan. Hiermee worden nieuwe keuzeopties geopend, waardoor jouw / jullie leven bewust herontworpen kan worden (binnen het gekozen context). 

Ik ben deelnemer aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen en hiermee onderschrijf ik de Klachtenregeling die van de Code deel uitmaakt. In geval dat mijn cliënten of cursisten een klacht hebben over mijn functioneren staat een onafhankelijke Klachtencommissie hen ter beschikking.

 © M Engel Consult | Magdalena Dijkstra-Engel 2018