google-site-verification: googlec92391fd77bd9e6b.html

VrouwZijn

kobita razem

VrouwZijn is een ontmoetingsplek voor vrouwen die samen bovenstaande ontdekkingsreis aan willen gaan. Voor vrouwen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en anderen, die zichzelf willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van andere vrouwen. Elk van ons brengt haar eigen bagage van ervaringen met zich mee, haar eigen reisplan, haar dromen, haar verlangens en haar twijfels. Het belangrijkste doel van deze vrouwengroep is een veilig platform bieden, dat de ontwikkeling van elke deelneemster ondersteunt. Een plek waar je samen plezier kan hebben, ontroerd kan raken en rust kan vinden in deze hectische tijden.

Jij bent welkom! Voor wie? - Voor vrouwen die midden in het leven staan, naar zichzelf durven te kijken en bereid zijn zichzelf en andere vrouwen ècht te ontmoeten.

Werkwijze - Doorlopende groep van 6 tot 12 deelneemsters in zoveel mogelijk vaste samenstelling.

Thema’s - Er worden thema’s behandeld die aansluiten bij datgene waar de deelneemsters mee bezig zijn, te denken aan: mannelijkheid en vrouwelijkheid, communicatie, relaties (collusies, intimiteit, seksualiteit, jouw plek, jouw rol, dynamieken), vaders dochters en moeders zonen, moeders en dochters, (gedrags)patronen, leiderschap en lidmaatschap, kracht en kwetsbaarheid, macht, kracht, overgave, vertrouwen en wantrouwen, verlangen en gemis, samen en apart, creativiteit, grenzen, etc... 

Data 2018 - 19 januari / 16 februari / 13 april / 18 mei / 29 juni

Locatie Groningen

Methodes - Tijdens de begeleiding wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes, onder andere NLP, TA, systemisch werk, emotioneel lichaamswerk, EMDR, EFT, karakter- structuren waar nodig aangevuld met de expertise van de (gast)trainers.

Begeleiders - Inge Kats-Brekelmans (www.traininge.nl) & Magdalena Dijkstra-Engel (www.magdalenaengel.nl)

Kosten - € 95,00 per dag inclusief lunch, kof e, thee en lekkers

 

Interesse of vragen? Gebruik hiervoor het formulier.

 © M Engel Consult | Magdalena Dijkstra-Engel 2018